MediaWiki:Uploadtext

Fra Levendekultur
Skift til: navigering, søgning

Her kan du lægge billeder og pdf-filer ind i wikien. Filen kommer til at få sin egen side med det filnavn og den beskrivelse, du tilføjer.

Det er også derfra, du kan trække den ud og tilføje den dit bidrag. Se Sådan opretter du et bidrag i venstremenuen eller klik her.

Husk din fil må have en maksimal filstørrelse på 2 MB og skal være af typen jpg, png eller pdf.

Listen over alle billed- og pdf-filer, tilføjet wikien ligger [1]. I den kan du søge efter en fil du eller andre har lagt op. Det er også her, du kan slette en fil, du allerede har lagt op.

Har du problemer med at lægge en fil op, er du velkommen til at kontakte Dansk Folkemindesamling ved Det Kgl. Bibliotek. Se Kontakt i venstremenuen eller klik her.

Når du klikker på Læg en fil op, bekræfter du, at du uploader filen i overensstemmelse med levendekultur.kb.dk’s betingelser for brug af billeder. De filer, herunder billedfiler, du lægger op på levendekultur.kb.dk er at betragte som udgivne under CC BY 4.0 for detaljer. Hvis du ikke ønsker, at dine billeder kan anvendes af Dansk Folkemindesamling ved Det Kgl. Biliotek i andre sammenhænge, at de kan blive redigeret eller kan blive kopieret, skal du ikke placere dem her.